Nieuw!!! Uniek, nergens anders!! 

Tel. 06 36049963 

Workshop Denksystemen en Rolpatronen binnen jezelf & de samenleving.

Doel: Om leren gaan met welzijn & gedrag van jezelf, de ander en een groep. 

Je leert hierbij:

- Te ontdekken waar jouw eigen denksysteem tegenaan loopt en jouw Rolpatroon ontdekken

- Hoe je je denkpatroon beter toe kan passen binnen de rol die jij in je leven aanneemt: Zoals bijvoorbeeld Iemand die altijd voor iedereen zorgt... Hoe draai je je denksysteem om zodat zowel jij aan de beurt komt en toch ook voor anderen klaar staat. 

- Je leert kennismaken en werken met de kinderkaarten Talentvrienden & Wonderengelen vanuit (Onderwijs) Systeem Wonderrijk of de volwassen variant: Rolpatronen & Denksystemen.Het kaartendeck dat jou iedere dag in laat zien met welk Denkpatroon je je zou moeten bezig houden binnen de rol die je aanneemt in je leven. 

_________________________________________________

Momenteel zijn de engelen workshops van Praktijk Wonderrijk zeer populair. 

Voor kinderen is er Angels 4 kids. In 6 maandelijkse bijeenkomsten leren kinderen om te gaan met hun welzijn & gedrag. Iedere les wordt een denkpatroon gekoppeld aan een thema en een Wonderengel.

De eerste les gaat bijvoorbeeld over jezelf veilig voelen in je eigen lijf, thuis & op school. Iedere Wonderengel staat voor een aantal taken die bij dit thema kan ondersteunen. Op speelse wijze doen we in circuitvorm activiteiten die ondersteunend werken voor het kind mbt dit onderwerp. De daaropvolgende lessen sluiten nauw op elkaar aan mbt de onderwerpen en nemen iedere 'denkfout' met zich mee. 

Een nieuwe groep gaat weer van start. Geef je snel op! 06 36049963 

 

Healen met Engelen: Voor volwassenen zijn er workshops Healen met engelenlicht. Je leert hier te werken met de puurste en zuiverste vorm van het helen met energie. Je krijgt hiermee hulp van de engelen en zult daarom nooit alleen staan tijdens een behandeling en in je privé leven. Kiezen de engelen u ook uit om te mogen helen met deze energieën? Wees welkom! 

Vol: Maar schrijft u rustig in voor een volgende Engelen workshop reeks

Een nieuwe groep gaat weer van start op zondag 23 augustus. Geef je snel op! 06 36049963