Individuele sessie voor een uur:

Kind € 60,- per keer

Volwassene € 70,- per keer

Online, op afstand behandeling individueel: €40,-  per half uur

 

Gezin: € 555,- per maand

 

Alle Workshops/Trainingen/ Cursussen zijn zowel fysiek als online goed te volgen

TIP!!! Weet u het even niet goed of twijfelt u nog? Ziet u door alle aanbiedingen van coaches en trainers niet meer welke weg voor u open ligt. Volg dan eens een Algemene Workshopdag bij Praktijk Wonderrijk. Deze dagen zijn er voor zowel kind, jongere als volwassene en geven inzicht in wat jij werkelijk vanuit jezelf wil! Bel 06 36049963

Algemene Workshopdag voor kinderen/ jongeren:

Iedere maand voor €60, - euro een middag vermaak voor uw kind en zijn of haar leeftijdsgenootjes. Voor kinderen met een brede interesse. Met als doel: Kennismaken met Holisme,  hsp... Je spirituele zijn. 

Thema's: onder andere Edelstenen en mineralen, kennismaking met Reiki, Klankschalen, dromen, natuur, communicatie met dieren, totem... 

Algemene workshopdag voor volwassenen:

Iedere maand voor €80,-

Thema's: bijvoorbeeld Hsp ouder/ kind, Energie-werk/ Kennismaking met denkpatronen/ Mediumschap/ Chakra en aura/ zelfontwikkeling verschillende vormen/ Contact maken met jezelf, je gids, engelen, bron, god... Ook ruimte voor eigen inbreng. 

 

Cursus: In contact met je innerlijk kind € 111,- per keer (reeks van 5 lessen)

Deze cursus is uniek bij Praktijk Wonderrijk en ik ben hem nog nergens anders tegen gekomen. Hij is speciaal door mij ontworpen voor aanstaande ouders (biologisch, pleeg, adoptie) om samen te kijken naar de opvoeding die jullie samen aan jullie kind(eren) willen en kunnen gaan geven. Want als je een relatie hebt en jullie zijn nog met z'n tweeën dan is dit nog heerlijk rustig. Je bekijkt alles door een roze bril en het lijkt jullie geweldig om een kindje van jullie samen te krijgen. Er is niks mooiers dan dat. 

Toch vraag ik jullie om ook heel even van deze roze wolk af te stappen en nuchter te gaan kijken, hoe mooi jullie droom ook is en je zult zeker weten ook echt genieten. Maar het kan ook zwaar zijn. Zeker als je er na afloop achter komt dat je overal alleen voor staat.

Want als ouders een kindje krijgen komt er vaak meer op ouders af dan dat ze willen of kunnen beseffen. Dit zijn dingen die je niet altijd voorziet. Zeker als er ook nog eens een tweede of daarna derde kind bij komt. Of misschien wel een vierde. Of een pleeg/ adoptie kind.

Vaak gaat aan het begin van het ouderschap de eerste communicatie tussen ouders al mis. Dit komt doordat ieder zijn of haar eigen opvoeding mee heeft gekregen vanuit vroeger. Vaak zitten hier nog onverwerkte trauma's onder en zeker als dit bij beide vroegere gezinnen zo was, kan dit gaan botsen met elkaar en de kinderen krijgen de lading over zich heen. Soms is het trauma eronder duidelijk zichtbaar, maar soms sluimert het alleen zodat je het pas ziet en pas erkent als de kinderen groter worden en er steeds meer voorvallen zijn. Dit is het moment dat veel ouders gaan scheiden. Er kan dan ook een vechtscheiding ontstaan.

Kom daarom niet voor verrassingen te staan en maak een afspraak bij Praktijk Wonderrijk. We kijken samen en individueel naar hoe ieders opvoeding vroeger was en hoe je zelf in het leven staat. Wat werkt nog wel vanuit jouw opvoeding, en wat niet? Wat zouden jullie samen willen voor jullie kinderen? Verder gaan we nog vele andere onderwerpen hierin bespreken. Zo uitgebreid mogelijk zodat jullie beiden een prachtige stap kunnen maken richten de toekomst van jullie zelf en de toekomst van jullie kind(eren). Samen maken we een ouderschapsplan hoe jullie het ouderschap tijdens jullie relatie aanpakken. Geloof mij maar, het is fijner voor jullie kind(eren) en voor jullie relatie als jullie volledig voorbereid zijn en nu al dingen op papier zetten! Ik begeleid jullie therapeutisch tot jullie de opvoeding volledig samen aankunnen op alle niveaus. Naderhand kun je voor vragen ook nog bij mij terecht. 

 

Workshops/ Cursus/ Training:

Reiki 1,2,3

Volwassenen:

Reiki 1: €122,-

Reiki 2: € 133,-

Reiki 3A: € 155,- 

 

Kind:

Reiki 1: €99, - 

Reiki 2: €111,-

Reiki 3: €133,-

 

 

Werken met Engelenenergie 1,2,3 / Wings 1&2: Incl activaties en inwijding... 

Volwassene : €122, - per lesdag

Kind: €88,- per lesdag (Angels4kids) 

 

Overige Workshops/ Trainingen/ Cursussen 

- Mediumschap 1: We meten je heldere gaven. We maken kennis met de spirituele wereld. Communiceren met de spirituele wereld. Spiritueel woordenboek...... €88,-

- Diercommunicatie met inwijding

Per lesdag 

Kind €88,-

Volwassene €111,-