Engelen Workshop

Zo bijzonder! Je zou zeggen dat dit een zweverig onderwerp is, maar Desiree heeft de Workshop juist heel aards ingericht.

 

Intervisies: 

Lieve Desiree 

Dank je wel voor je liefdevolle inzet. Het voelde voor mij heel fijn om al vanaf het begin van de opleiding ergens bij te horen waar ik mijn ervaringen kon delen. Je hebt vanaf het begin af aan een bewonderenswaardig natuurlijk leiderschap en ik noem het maar, spiritueel inzicht, laten zien. De intervisies hadden veel diepgang we kwamen echt snel tot de kern dank je wel daarvoor! Ik heb me meerdere keren afgevraagd of jij deze opleiding eigenlijk nog wel nodig had 🤗
In welke vorm het nog verder door kan gaan zal nog wel duidelijk worden ik hoop je in elk geval nog wel te blijven zien. Jou rijke binnenwereld is een inspiratiebron voor mij 🥰 Wens je heel veel licht en (zelf)vertrouwen bij wederom een mooie nieuwe stap. Zowel met je praktijk als met het ontwikkelen van nieuwe onderwijsvormen , dit voelt ook heel nodig en krachtig. Dank je wel dat jij er bent 🌸
Liefs A. 🤗

 

Wat een mooie lieve woorden A., ik wil me daar graag bij aan sluiten. Wat hebben we mooie intervisies gehad, echt super! Desiree je bracht telkens mooie onderwerpen naar voren.
Het was fijn om ergens bij te mogen horen 💓

Liefs C

 

Volwassen begeleiding

Het ontroerde me dat iemand zegt dat ik sterk ben en dat ik veel in mijn mars heb
Ben opgevoed met het idee dat ik er niet mocht zijn. 
Desiree geeft me tips mee om krachtig te staan en daar ben ik nu mee bezig. Dank je wel Desiree.

M.

 


“Ik heb de engelenworkshop bij Desiree gevolgd. Desiree is een lieve warme persoonlijkheid en biedt veiligheid. Zij heeft veel kennis over de engelen energie en hoe hier mee te werken. Desiree kan deze kennis goed overbrengen en heeft tevens haar eigen inzichten hierbij. Tijdens de workshop heeft zij een duidelijke les inhoud, terwijl er tegelijkertijd ruimte is voor wat er zich op het moment aandient. Het werken met de engelen energie heeft mij in het dagelijks leven meer vertrouwen en steun gebracht. “

 

Kinderen begeleiding

Mijn dochter is een jaar lang bij Desiree geweest. Wat een liefdevol welkom. Desiree neemt de tijd voor ons van begin tot eind. Vanaf het eerste moment was L. helemaal thuis bij Praktijk Wonderrijk. Dat heeft mijn dochter niet zo gauw met mensen. Dit vond ik heel speciaal.

Liefs G. 

 

Mijn zoontje van 7 heeft meegedaan aan een workshop sprookjes via sjors sportief creatief. Wat bijzonder was dat T. van tevoren nachtmerries had over wolven. Sinds hij bij Praktijk Wonderrijk is geweest en hij over de boze wolf heeft gehad met Desiree, heeft hij geen enge wolvendromen meer gehad. Heel bijzonder!! Dank je wel. 

Groetjes V. 

 

Binnen het onderwijs:

 

Desiree weet kinderen vrijwel gelijk te bereiken. Ze toont veel geduld, begrip en vertrouwen. 

 

Lees- en rekenonderwijs

Desiree heeft meerdere groepjes begeleid op school met zowel rekenen als lezen. Leerlingen gingen zichtbaar vooruit. Desiree zorgt voor een veilige stabiele basis en werkt met herhaling. Dit heeft mijn dochter geweldig geholpen. 

 

Pittig gedrag in het onderwijs:

Desiree had mij gevraagd bij een gesprek te zitten met een meisje dat op heterdaad werd betrapt op stelen. Ik was allang heel boos geworden. Maar Desiree bleef rustig en praatte op lieve manier met het meisje. Het bleek dat het meisje eigenlijk heel bang was. Desiree onderschepte deze angst wonderbaarlijk. Desiree liet het meisje met één gesprek inzien waarom dit gedrag voor het meisje zelf ook niet de oplossing is. Het meisje liep weer naar de klas en ik gaf nog even aan bij Desiree dat zij zo lief en rustig bleef en dat ik strenger zou zijn geweest. Vrolijk en vol vertrouwen antwoordde Desiree met een lach:"Maar dit werkt wel!" Het einde van het jaar naderde en het gedrag was sterk veranderd. Voorheen had ze maar twee vriendinnen, nu was ze de meest populaire leerling van de meisjes. Ook haar cijfers gingen flink omhoog. Begr lezen was bij lovs van D/ E naar een A. Ook andere vakken ging ze flink in vooruit. Nu denk ik terug aan hoe vol vertrouwen Desiree zei "Maar dit werkt". Ik vond het toen vreemd... Maar Desiree had gelijk! Dit meisje voelde zich begrepen en dit wierp vruchten af. 

 

Desiree heeft best pittige momenten bij ons op school gehad met betrekking tot gedrag van leerlingen. Toch wist Desiree altijd weer een positieve draai te geven aan de les of dag. Desiree is zeer stressbestendig en kan de wereld aan. Leerlingen voelen zich begrepen en veilig bij haar. 

 

Desiree heeft voor mij lessen overgenomen. Toen ik op therapeutische basis terug kwam, zag ik dat Desiree de groep als haar eigen had gemaakt. Ik voelde veiligheid,  saamhorigheid, samenwerking en genegenheid vanuit de leerlingen met Desiree. Ze hebben een hechte klik. Mooi om te zien dat Desiree tijdens mijn ziekte een hechte sfeer neer heeft weten te zetten. Dit is voor deze leerlingen extra belangrijk. Complimenten... Vooral omdat ze voor deze lessen voor het blok werd gezet en zij dus geen inwerktijd had.