Ik werk met kind en omgeving individueel en groepsgewijs in workshops. De individuele sessies bestaan vooral uit wat de persoon die bij mij komt nodig heeft. 

Sterke kanten van Praktijk Wonderrijk zijn:

- (Familie/gezins/systeem) opstellingen: Zicht krijgen op jouw situatie binnen een systeem, jouw gezin, je familie, jezelf, je klas, end. Deze manier van werken werkt heel verhelderend. Enkel door je energie te volgen. Wonderlijk! 

- Healen met engelen: Zowel een healing krijgen waarin je helemaal wordt opgeschoond als healings leren geven of een kindergroepje angels4kids. Hier wil ik nog aan toevoeven angels4moslims. 

- Energetische behandeling:  Herkent u het volgende voorbeeld? U gooit steeds iets in de prullenbak wat u heeft gebruikt en niet meer nodig heeft. De prullenbak raakt voller en voller. Eigenlijk moet hij geleegd worden maar je hebt er geen zin in. Toch doe je dit wel. Want anders komt alles wat je niet meer nodig hebt in je huis te liggen waar je het graag opgeruimd wil hebben zodat je je rustiger voelt (vooral prikkelgevoeligen). Zo werkt dit ook in je lijf. Steeds verwerk je op een dag, in een week, in een maand van alles maar ook dit moet een keer worden opgeruimd. Met behulp van Reiki, leg ik mijn handen op of boven je lichaam en laat je energie-balans weer goed stromen, je auralagen schoon ik op en ook organen neem ik mee in deze schoonmaakbeurt. Wat behoor jij hiervoor te doen? Heerlijk ontspannen liggen en genieten van de ontspanning die deze behandeling naast opschonen met zich mee brengt. Het was nog nooit zo fijn om op te ruimen. 

- Dromenanalyse

- Kindertekening analyse

- Readings/ consulten: Op het gebied van overleden dierbaren, engelen en ontwikkelings gericht.

- Spelenderwijs Coachen: Middels spelgebruik, zoals coachee, maar ook met behulp van knutselmateriaal

- Systeem therapie: zowel gezin als op school. 

- Coaching op verschillende wijze

- Binnenkort ook coaching met je huisdier of met dieren (nieuwe pand in Stokkum)