Zoals eerder vermeld, werk ik met kinderen, volwassenen, deskundigen, individueel en groepsgewijs, zoals in workshops. De individuele sessies bestaan vooral uit wat de persoon die bij mij komt nodig heeft. Hierbij gebruik ik Systeem Wonderrijk: De Werkwijze die gericht is op het Denkpatroon vanuit de leer van Sigmund Freud, Carl Gustav Jung en Wilhem Reich. 

Sterke kanten van Praktijk Wonderrijk zijn:

- Denkpatronen: Middels Systeem Wonderrijk komen we achter het desbetreffende Denkpatroon waardoor er iets in jouw leven stagneert. Daarna kunnen we overgaan op behandeling. 

- (Familie/gezins/systeem) opstellingen: Zicht krijgen op jouw situatie binnen een systeem, jouw gezin, je familie, jezelf, je klas, end. Deze manier van werken werkt heel verhelderend. Enkel door je energie te volgen. Maar ook door de denkpatronen te volgen. Wonderlijk! 

- Healen met engelen: Zowel een healing krijgen waarin je helemaal wordt opgeschoond als healings leren geven of een kindergroepje angels4kids. Speciaal voor prikkelgevoelige kinderen die meer mogen leren focussen. We maken tegelijkertijd gebruik van Systeem Wonderrijk om de denkpatronen om te buigen en zo de extreme prikkelvorming tegen gaan opdat dit invloed heeft op evt extreem gedrag van een kind. De groepen pas ik zoveel mogelijk aan op, wie bij wie past. 

- Energetische behandeling:  Herkent u het volgende voorbeeld? U gooit steeds iets in de prullenbak wat u heeft gebruikt en niet meer nodig heeft. De prullenbak raakt voller en voller. Eigenlijk moet hij geleegd worden maar je hebt er geen zin in. Toch doe je dit wel. Want anders komt alles wat je niet meer nodig hebt in je huis te liggen waar je het graag opgeruimd wil hebben zodat je je rustiger voelt (vooral prikkelgevoeligen). Zo werkt dit ook in je lijf. Steeds verwerk je op een dag, in een week, in een maand van alles maar ook dit moet een keer worden opgeruimd. Met behulp van Reiki, leg ik mijn handen op of boven je lichaam en laat je energie-balans weer goed stromen, je auralagen schoon ik op en ook organen neem ik mee in deze schoonmaakbeurt. Wat behoor jij hiervoor te doen? Heerlijk ontspannen liggen en genieten van de ontspanning die deze behandeling naast opschonen met zich mee brengt. Het was nog nooit zo fijn om op te ruimen 😉

- Dromenanalyse

- Kindertekening analyse

- Readings/ consulten: Op het gebied van overleden dierbaren, engelen en ontwikkelings gericht.

- Coachen: Middels Coachee en middelen uit Systeem Wonderrijk

- Systeem therapie: zowel gezin als op school.