Holisme heeft vijf niveau's 

Fysiek:

We kijken naar de fysieke klacht. Is dit fysieke hoofdpijn of ligt de oorzaak bij stress? Onder Fysiek versta ik ook hoe iemand leeft. Welke rol neemt iemand aan in zijn of haar leven en waar loopt de persoon vaak tegenaan in de fysieke omgeving. 

Emotioneel:

We kijken hoe de persoon zich voelt in zijn of haar lichaam, rol, leven. Waar is men al tevreden over, wat voelt nog niet zoals zou moeten. Heeft de persoon nog iets te verwerken.

Mentaal:

We halen het betreffende denksysteem naar boven waar de blokkade zit opdat we dit coachend om kunnen buigen naar wenselijke en zuivere gedachten. Hierbij maak ik gebruik van de middelen uit Therapeutisch Systeem Wonderrijk, onder andere ontstaan vanuit de Leer der Karakterstructuren van Wilhelm Reich en de Leer der Archetypen van Carl Gustav Jung. Deze bekende Psychologen zijn mijn grote inspiratiebron geweest voor de zelfontworpen Kaartensets en zelfontworpen (Therapeutische) Spellen van Systeem Wonderrijk. 

Energetisch:

Door te eten, drinken, ademen kan ons lichaam Energie opnemen vanuit de aarde en de kosmos. Maar vaak zitten er door vervelende situaties in je leven, blokkades op je Energiesysteem. Soms wordt je dan om de kleinste opmerkingen of gebeurtenissen terug gezogen in diezelfde energie als toen je iets vervelends meemaakte. Ik verbind je dan weer met de aarde opdat je weer met beide voeten stevig op de grond staat, zodat het zelfhelend vermogen van je lichaam weer gaat werken. Daarbij verbind ik je ook met de kosmos opdat mooie initiatieven, creativiteit, inleving en je lotsbestemming ook weer tot uiting kunnen komen. Ook zal ik kijken of de Energie in je lichaam een goede doorstroming heeft en ik zorg ervoor dat je gedachten weer in balans komen zodat je helder en objectief kunt nadenken. 

Spiritueel:

Graag stel ik je voor aan... Jezelf,... in je puurste vorm. Wie jij bent zonder alle maatschappelijke regels. Als je ervoor open staat zouden we hier ook verder op door kunnen gaan middels het onderzoeken van je vorige leven. Of we gaan door je onderbewuste heen op zoek naar je eigen innerlijk kind, net als bij Reis door de mens bij Corpus. Zo zijn er vele manieren om diepgang in jezelf te verkrijgen, waar de echte zorg allang is gestopt.