Of het nou om Kindercoaching of GezinsTherapie gaat, de sessies worden altijd als zeer bijzonder beschouwd bij Praktijk Wonderrijk. De kindercoach sessies worden speels aangepakt met behulp van  Bij gezinstherapie gaan we zowel op de feiten in gaan, maar we ook de diepte ingaan. Soms gaan we zelfs zo ver terug dat we uitkomen bij onze voorouders. De kinderen binnen het gezin worden individueel bij de Therapie betrokken. Maar wij geloven er ook in dat vroegere familieruzies, keuzes en familiepatronen mee kunnen spelen binnen problemen in het huidige gezin.

 

We maken gebruik van Systeem Wonderrijk wat heel gevarieerd werkt op alle Holistische Niveaus.

Te beginnen met de eerste fase: Jezelf thuis voelen.

Ik zal met iedere persoon apart een coachend gesprek houden in combinatie met de situatie beeldend maken. Aan de hand van wat ieder nodig heeft maak ik daarna een plan voor de komende tijd, die ik bespreek voor we beginnen met de Therapie. 

De Therapie kan zowel aan huis, online of in de praktijk worden gegeven. Dit hangt af van de hulpvra(a)g(en) en wat voor alle betrokkenen fijn voelt.

Er wordt binnen deze sessies ook gebruik gemaakt van familie opstellingen. Deze werkwijze is heel prettig omdat er al vlot duidelijkheid wordt hoe de situatie werkelijk in elkaar zit. Daardoor kunnen we snel tot behandelen overgaan.

 

Wilt u ondersteuning voor uw huidige gezin of voor één van uw kinderen. Of heeft u zelf een familie-hulpvraag, Maak dan snel een fysieke of online afspraak.