Ik ben Desiree Bouman, eigenaresse van Praktijk Wonderrijk en ik ben gespecialiseerd in denksystemen en gezins-, familie- en schoolpatronen. Vanuit volle dankbaarheid begeleid ik iedereen die vooruit wil komen in zijn of haar ontwikkeling. 

Doelgroep:

- Kinderen (prikkelgevoelig): Kinderen zijn van nature sensitief. Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Kinderen die zich wat terug getrokken houden, hebben een ander denkpatroon en hebben dus een andere aanpak nodig dan kinderen die gedragsmatig als 'lastig' worden bestempeld. In mijn ogen zit er altijd meer achter gedrag. Soms is medicatie zelfs niet eens nodig aangezien je gewoon het denkpatroon van het kind moet volgen om te zien hoe je het kind op de juiste wijze kan benaderen. Middels Systeem Wonderrijk kijken we welk denkpatroon er onder het gedrag schuil gaat en welke benadering het beste werkt voor het kind om het gedrag om te buigen naar wenselijk. 

- Volwassenen: Iedereen heeft in zijn jeugd of in het heden wel iets meegemaakt dat nog moet worden verwerkt. Ook dan pakken we Systeem Wonderrijk erbij. We kijken dan vooral hoe je zelf anders kunt gaan denken. Ik behandel Coachingsgericht, maar het is ook mogelijk om even heerlijk te relaxen middels een Energetische Behandeling.

Gezin/familie: Mocht je meer willen weten over jouw familiepatroon of over jouw gezin.... Ook dan ben je aan het goede adres. 

- Therapeuten, Psychologen, leerkrachten en andere deskundigen: Ongeveer 1 keer in de maand op vrijdagavond plan ik speciaal een avond in voor Holistisch Therapeuten, of andere deskundigen, intervisie Wonderrijk genaamd. Deze avond kost €7,50 voor onkosten qua hapjes en drankjes en is speciaal bedoeld om te oefenen met coaching, behandelen, opstellingen, end. Ook is het fijn en gezellig om gewoon te netwerken en gelijkgestemden te vinden. Wie zich opgeeft bij Intervisie Wonderrijk krijgt tevens ook kortingen op Workshops, trainingen en sessies. Een interactieve Holistische avond zowel Theoretisch, praktijkgericht als gezelligheid. 

Naast de Praktijk heb ik ook een nauw contact met Detacheringsbureau Maandag. Als een sterk ervaren leerkracht op het gebied van gedrag en pedagogisch klimaat binnen een groep, werk ik op scholen waar ik nodig ben. Zo heb ik vorig jaar op speciaal onderwijs gewerkt en werk ik nu op een Islamitische school. Het pedagogisch klimaat wordt veelal opgelost middels mijn benadering. Het is zo bijzonder en voelt zo dankbaar om hier te mogen werken. 

Daarbij ben ik ook bezig met het opzetten van Onderwijs Systeem Wonderrijk. Mijn wens is om het Onderwijs mooier te maken. Dit betekent voor mij dat ik het onderwijs op ieder niveau en in ieder schoolvak onder de loep neem om te kijken wat ik hierin kan gaan betekenen. Onderwijs Systeem Wonderrijk is een uitbreiding van Systeem Wonderrijk wat gebaseerd is op Therapeutisch vlak. Vanuit Systeem Wonderrijk kennen we al het prachtige nieuwe kaartendeck Talentvrienden & Wonderengelen: mbt de kwetsbare kant, maar ook het in zijn kracht zetten van je denkpatronen in combinatie met de rol die iemand speelt in zijn of haar leven. Er is ook een spel in de maak vanuit Talentvrienden & Wonderengelen.